De drempelhulp Het Hoppertje is de innovatieve en handige oplossing voor het overbruggen van hoogteverschillen tussen de 2 cm. en 15 cm. hoog.
Het Hoppertje is uniek in Europa!

Waarom een drempelhulp ontwerpen als er al zoveel drempelhulpen bestaan?

Omdat de toegankelijkheid en bereikbaarheid van de openbare ruimte, van winkels, horeca, banken en voorzieningen voor iedereen nog flink wat kansen op verbetering bieden. Een mobiele oplossing als het Hoppertje is dan erg handig voor mensen om ergens binnen te kunnen komen als een drempel of ander hoogteverschil dat anders zou verhinderen. En ondernemers kunnen met een Hoppertje gastvrij nieuwe klanten ontvangen.

Het Hoppertje is zodanig ontworpen dat het een gebruiksvoorwerp voor iedereen kan worden. Dan heb je er zeker een bij de hand als je jezelf of iemand anders of welke bagage dan ook ergens over een verhoging wilt helpen.

Na gebruik kan Het Hoppertje gemakkelijk worden opgevouwen en weggezet. Maar u kunt hem ook zelf meenemen en uitleggen op de plek waar u dat wilt. Het Hoppertje is de kleinste opvouwbare drempelhulp in de markt. Hij is in allerlei situaties en voor uiteenlopende doeleinden bruikbaar. Zowel uit als thuis, bij winkels, café’s en restaurants, voor leveranciers, voor (te) hoge deurdrempels bij elk gebouw, bij de schuur, in de tuin, voor kinderwagens, steekkarren, rollators, rolstoelen en scootmobielen, voor groene en grijze afvalbakken en voor iedereen die een hulpje kan gebruiken om ergens binnen te komen of naar buiten te gaan. Het Hoppertje is licht, aantrekkelijk vorm gegeven, sterk en duurzaam. Eenmaal uitgeprobeerd zult u Het Hoppertje niet meer willen missen.

Specificaties:

  • gewicht 4,6 kilogram
  • overbrugging van hoogtes tussen 2 cm. en 12-15 cm.
  • afmetingen 48 x 80 cm. uitgevouwen, 48 x 20 x 18 cm. ingevouwen
  • draaglast tot 300 kilogram
  • materiaal 2,5 mm. aluminium met antislip, scharnieren roestvrij staal
  • aantrekkelijk en universeel uiterlijk
  • zeer gemakkelijk in- en uit te vouwen – de kleinste in de markt. (Opgevouwen weg te zetten op 20×18 cm.)
  • duurzaam, onderhoudsvrij
  • poedercoating in kleur en eigen logo/handelsmerk tegen meerprijs

De standaarduitvoering van Het Hoppertje is aluminiumkleurig, zgn. ‘mill finish’.

[download id=”941″]